Slideshow active slide 1 of

INTERGEMEENTELIJKE SAMENWERKING VOOR STREEKONTWIKKELING IN ZUID-OOST-VLAANDEREN

Regiocongres 16052019 bevoorrading

GESLAAGD REGIOCONGRES KOERS NAAR DE TOEKOMST, 16 MEI, AALST

Maar liefst 15 sprekers brachten op het regiocongres van SOLVA | Streekoverleg en Provincie Oost-Vlaanderen succesrecepten voor leefbare kernen, werk in eigen streek en open ruimte vrijwaren. Stuk voor stuk inspirerende concepten, haalbare realisaties, stof tot nadenken.

 

Gebouwen en logo bizLocator

INFOSESSIE BIZLOCATOR 6 JUNI

SOLVA | Streekoverleg gelooft sterk in de meerwaarde van deze handige online tool om aanbod en vraag naar bedrijfsvastgoed te matchen. Voor vastgoed in handen van immokantoren én lokale besturen. Daarom organiseren we op 6 juni een verhelderende en hands-on infosessie over bizLocator.

NIEUWTJES & HOT TOPICS
Visual symposium Van A naar D

SYMPOSIUM BASISBEREIKBAARHEID TUSSEN AALST EN DENDERMONDE - 3 JUNI

Hoe kunnen we zorgen voor een optimale mobiliteit tussen Aalst en Dendermonde? Door in te zetten op nieuwe fietssnelwegen, transport over de Dender, het openbaar vervoer of de doortrekking van de N41? Tijdens onze studienamiddag laten we ons licht schijnen over de verschillende mobiliteitsnetwerken in de regio en gaan we in debat met politiek en elkaar.

Ninove 1692.jpg

NINOVE 1692: HISTORISCH EVENT BRENGT 17DE-EEUWS LEGERKAMP OPNIEUW TOT LEVEN

Tijdens de Archeologiedagen op 15 & 16 juni organiseren SOLVA en de stad Ninove een gratis historisch event op de terreinen van de opgraving van Doorn Noord.

Je kan er de opgraving bezoeken en een aantal van de vondsten zullen tentoongesteld worden. Naast de opgraving wordt een historisch tentenkamp en een ambachtenmarkt opgericht.