Slideshow active slide 1 of

INTERGEMEENTELIJKE SAMENWERKING VOOR STREEKONTWIKKELING IN ZUID-OOST-VLAANDEREN

EM cultuurhuis

SOLVA BOUWT EEN NIEUW CULTUURHUIS VOOR ERPE-MERE

Op de site Steenberg te Erpe-Mere verrijst binnenkort een nieuw cultuurhuis. SOLVA is hiervoor als bouwheer aangesteld door het gemeentebestuur.

Vrijdag 1 juni om 19u15 wordt de start van de bouw plechtig ingeluid met een feestelijke eerste spadesteek in het bijzijn van het college van burgemeester en schepenen in een muzicale en artistieke omkadering van de plaatselijke verenigingen.

Van harte welkom!

Meer lezen over dit project? 

Archeologiedagen

VRIJDAG 1 JUNI 2018 ARCHEOLOGIEDAGEN: EEN BLIK ACHTER DE SCHERVEN

Naar aanleiding van de archeologiedagen neemt ook SOLVA je mee op archeologische ontdekking. Ditmaal niet op een site, maar wel in ons eigen archeologisch depot. Voor het eerst worden de deuren van ons erfgoeddepot in Erembodegem geopend voor het brede publiek. Dankzij geleide bezoeken van onze archeologen kom je te weten wat er gebeurt met al die mooie vondsten van een opgraving.

Lees verder...

NIEUWTJES & HOT TOPICS
brochure ronpw en slhmp

SOLVA PUBLICEERT NIEUWE ARCHEOLOGIEBROCHURES

De afgelopen week publiceerde de archeologische dienst van SOLVA twee nieuwe archeologiebrochures. Hierin worden de resultaten van de onderzoeken te Ronse Pont West en Sint-Lievens-Houtem Marktplein gepresenteerd. De brochures zijn gratis te lezen via deze link.

Lees verder...

KGZOV - Groepsaankoop infosessies

INFOSESSIE GERAARDSBERGEN GROEPSAANKOOP DAK- EN SPOUWMUURISOLATIE

SOLVA lanceerde op 1 februari in samenwerking met 18 steden en gemeenten in Zuid-Oost-Vlaanderen een groepsaankoop voor dak- en spouwmuurisolatie.

Op dinsdag 12 juni organiseert Stad Geraardsbergen om 19u30 hierover een infosessie in Het Koetshuis, Abdijstraat 10. Ontdek er alles over de groepsaankoop, de premies en de Vlaamse Energielening.

Meer info en inschrijven...