3/10/2022
Energie besparen met Energiehuis SOLVA

Energie besparen met Energiehuis SOLVA

 

Je woning energiezuinig maken is een brandend actueel onderwerp. De hoge energieprijzen duwen ons nog wat sneller richting renovatieproject. Er is de gouden regel dat de goedkoopste energie, de energie is die we niet verbruiken. Maar hoe begin je daaraan? Wat is er mogelijk in je eigen woning? Of in de woning die je (ver)huurt?

Ik heb mijn renovatieplannetje klaar, of toch niet?

Welke werken moet je nu uitvoeren om je woning energiezuiniger te maken. Zonnepanelen? Muurisolatie? Energiezuinige verwarmingstechnieken? Nog andere werken? Of een combinatie van verschillende werken?

Het Energiehuis SOLVA helpt je een antwoord te vinden. Dat kan in de vorm van deskundig advies via telefoon of mail maar het kan ook aan de hand van een bezoek ter plaatse. De renovatiecoach van SOLVA bekijkt je woning van kop tot teen en overloopt samen met jou demogelijke verbeteringen. Zowel op structureel als op energetisch vlak.

Hoe financier ik mijn renovatieproject?

MijnVerbouwLening kan een oplossing zijn voor jou. Dat is een renteloos renovatiekrediet tot 60000 euro. Deze lening wordt aangevraagd bij het Energiehuis en het geld kan gebruikt worden om jouw project te financieren. Wie grondig renoveert komt ook in aanmerking voor Mijn VerbouwPremie. Ook hier kan het Energiehuis je helpen om te informeren en aan te vragen.

Neem contact op met het Energiehuis SOLVA via [email protected] of op het nummer 053 64 65 28.