Sla je slag met de tankslag

  • 13 maart 2019

Veel gezinnen schakelden voor hun verwarming van hun woning ondertussen over van stookolie naar aardgas. De stookolietanks die zo onbeheerd achterblijven, kunnen vroeg of laat beginnen lekken. Dit brengt een risico op ernstige vervuiling van bodem of grondwater met zich mee. De kosten voor sanering kunnen dan vaak hoog oplopen.

De milieuwetgeving bepaalt immers dat elke tank die buiten gebruik gesteld is, eerst geledigd, gereinigd en daarna verwijderd moet worden. Indien de verwijdering omwille van technische aspecten niet mogelijk is, moet ze gereinigd en opgevuld worden. De beslissing om de tank al dan niet op te vullen wordt genomen door een erkend tanktechnicus.

Goedkopere sanering stookolietanks in Zuid-Oost-Vlaanderen

Inwoners van de steden en gemeenten in Zuid-Oost-Vlaanderen kunnen nu hun buiten gebruik gestelde stookolietank tegen gunstige prijzen laten saneren. SOLVA organiseerde hiervoor samen met deze steden en gemeenten een tankslag. Door een grote groep geïnteresseerden te verzamelen, kan de prijs voor de sanering van uw oude stookolietank immers gedrukt worden. Een succesrecept, want de eerdere tankslag van SOLVA in 2016-2017 zorgde al voor meer dan 1.000 uitgevoerde saneringen in de regio. 

ALL-IN TANK SERVICE nv uit Eke kwam naar voor als de firma met de beste voorwaarden, prijs en kwaliteit voor dit project stookolietanksanering.

Hoe kunt u deelnemen aan deze tankslag?

Uw woning heeft nog een oude stookolietank die niet meer gebruikt wordt en u wilt er van af? Dan kan u tot 31 december 2019 online een offerte aanvragen.

Voorwaarden:

  • U bent inwoner van de gemeente Aalst, Brakel, Denderleeuw, Erpe-Mere, Geraardsbergen, Haaltert, Herzele, Horebeke, Kluisbergen, Kruisem, Lede, Lierde, Maarkedal, Ninove, Oosterzele, Oudenaarde, Ronse, Sint-Lievens-Houtem, Zottegem of Zwalm
  • U bent een particulier

Op http://www.solva.tanksaneringen.be/ kunt u de offerte aanvragen. U hoeft er slechts enkele vragen te beantwoorden (o.a. over wat er precies moet gebeuren, de inhoud en locatie van de tank, persoonlijke gegevens) en daarna krijgt u onmiddellijk een offerte op maat toegestuurd.

Meer informatie

Bellen kan op het gratis nummer 0800 111 24 of stuur een mail naar solva@tanksaneringen.be.