Voor ondernemers

Start nu je zoektocht naar geschikte ondernemingsruimte in regio Dender en Vlaamse Ardennen!

Bizlocator voor ondernemers

Wat is bizLocator en voor wie is het bedoeld?

Dit online platform centraliseert het actuele aanbod aan beschikbaar bedrijfsvastgoed van verschillende aanbieders uit de regio Vlaamse Ardennen en de Denderregio.

Gevestigde ondernemers én (pré)starters kunnen via bizLocator gratis op zoek naar winkelpanden, horecazaken, kantoren, flexibele bedrijfsruimtes voor starters, industriële loodsen of bedrijfsgronden die aan hun vraag voldoen.

Extra ondersteuning voor ondernemers

Je kan als ondernemer ook terecht bij bizLocator voor vragen rond subsidies, uitbreidingsmogelijkheden van de locatie, vestigingsadvies, noem maar op! Klik hiervoor op het icoontje bij een pand of op de knop ‘Neem contact op’.

 

 

Bizlocator

Voor lokale besturen

Interesse om in te stappen op bizLocator? Neem vandaag nog contact op met [email protected]

Waarom zou je als lokaal bestuur instappen op dit platform?

4 belangrijke voordelen op een rij:

1. Kwaliteitsvol vestigingsadvies

Via de eigen website van jouw stad of gemeente kan je ruimtezoekende ondernemers op weg zetten naar een geschikte locatie voor hun activiteiten. Via een widget of link wordt enkel het aanbod in jouw stad of gemeente getoond.

Daarnaast kunnen ondernemers via de website ook rechtstreeks vragen stellen aan de aanbieder, Vlaio of jouw gemeente. Welke mogelijkheden heeft een bepaald pand, zijn er vergunningen nodig, … Zo krijg je de juiste ondernemer op de juiste plaats.

2. Beter ruimtelijk-economisch beleid

Het platform biedt een schat aan informatie om het ruimtelijk-economisch beleid van jouw gemeente te onderbouwen. Statistieken over vraag en aanbod zijn makkelijk te raadplegen op een afgesloten en beveiligd onderdeel van de website.

3. Eigen vastgoed in de kijker

Ook als lokaal bestuur kan je je eigen aanbod aan panden en gronden laten opnemen in bizLocator. Door de zoekfunctie van bizLocator te integreren op de gemeentelijke website, zet je meteen een stap vooruit richting ondernemingsvriendelijk beleid.

bizLocator en zijn partners zorgen bovendien voor een ruime bekendmaking  van jouw aanbod via hun diverse kanalen.

4. Gratis dienstverlening

Als lokaal bestuur kan je rekenen op een gratis pakket met alle basisvereisten. Dit dankzij de samenwerking tussen ORIS nv en Agentschap Innoveren & Ondernemen.


CONTACT VLAIO

Claudia De Gryze

Projectadviseur economisch locatiebeleid en brownfields
Agentschap Innoveren & Ondernemen

[email protected]
0498 32 05 41

Vlaio