Drie tips om het Groepsaanbod Renovatie meer bekendheid te geven

01/07/2024
Klimaat Groepsaanbod Renovatie. Eén platform dat je begeleidt bij al je renovaties! www.solva.groepsaanbodrenovatie.be

Het platform Groepsaanbod Renovatie begeleidt particulieren bij hun energetische renovaties. Ze vinden er hulp voor offertes en de uitvoering van energetische maatregelen. Zet jij dit aanbod in de kijker in jouw gemeente? Volg dan onze top 3 tips.

  1. Gebruik HOPLR om meer mensen te bereiken

Hoplr biedt een gratis en besloten sociaal netwerk voor buurten en focust op sociale interactie tussen inwoners en hun engagement binnen de buurt. Bij Hoplr kan je als gemeente een jaarlicentie aankopen. Zo zet je in op buurtwerking, buurtgerichte communicatie en burgerparticipatie. Inwoners krijgen op het platform info over relevante gebeurtenissen, dienstverlening of projecten. Als gemeente heb je geen inzage in de buurtberichten tussen inwoners, maar je kan er wel het Groepsaanbod Renovatie mee bekend maken.

  1. Benut het SOLVA communicatiemateriaal

Energent ontwikkelde een handige onepager om het aanbod in de kijker te zetten. Download de flyer en verspreid hem in je gemeente. De flyer werd ook op papier bezorgd aan de gemeente via je lokale woonadviseur.

  1. Stuur een brief naar aannemers

Ook lokale aannemers zijn gebaat bij het Groepsaanbod Renovatie van SOLVA en Energent. Ze kunnen Energent contacteren om hun diensten aan te bieden. Energent doet een selectie en staat garant voor een goede kwaliteit en prijs. Een voorbeeldbrief kan je hier downloaden.

Gerelateerde artikelen