Energiehuis SOLVA zet Groepsaanbod Renovatie op poten

19/04/2024
Wonen Groepsaanbod Renovatie. Eén platform dat je begeleidt bij al je renovaties! www.solva.groepsaanbodrenovatie.be

Wellicht kreeg je aan je loket ook wel eens de vraag: “Ken je een goede aannemer?” Moeilijk te beantwoorden, niet? Energiehuis SOLVA werkt sinds 15 april samen met Energent om burgers voor veel voorkomende energetische ingrepen snel en efficiënt in contact te brengen met aannemers.

Bezoek nu de website en ontdek het groepsaanbod, voor jezelf, maar ook om deze dienstverlening aan jouw loket te kunnen aanbieden.

Offerteplatform

Het Groepsaanbod Renovatie is een platform waar particulieren offertes kunnen aanvragen voor energetische renovatiemaatregelen. Vervolgens kunnen ze de werken laten uitvoeren door betrouwbare lokale aannemers die kwalitatief werk leveren aan een correcte prijs. Het gaat over energetische ingrepen zoals dakisolatie, duurzame verwarming, gevel- en spouwmuurisolatie, glas- of schrijnwerkvervanging, kelder- en zolderplafondisolatie, zonnepanelen en ventilatie.

Begeleiding en advies

Energent helpt met de aanvraag en beoordeling van offertes en zorgt voor bijkomend renovatie-advies voor het hele huis. Door sterke partnerschappen met lokale aannemers garandeert Energent marktconforme prijzen en correcte uitvoeringen. Zowel op vlak van complexiteit, duurtijd en de werkwijze van aannemers, kunnen werken verschillen. Hier speelt het Groepsaanbod slim op in waardoor jij efficiënte begeleiding krijgt.

Aannemers uit jouw gemeente die willen meewerken aan dit groepsaanbod kunnen zich via mail aanmelden bij Energent.

Gerelateerde artikelen