We stoomden een fleurig communicatiepakket klaar voor de campagne Geveltuinen. Het campagnebeeld willen we graag digitaal en fysiek overal in onze streek zien opduiken. Gebruik het om je geveltuinbeleid nieuw leven in te blazen, of om je acties nog meer in de kijker te zetten. Doe je mee?

Campagnewebsite

Op de webpage www.1000geveltuinen.be unboxen we onze ambitie om in Zuid-Oost-Vlaanderen 1000 geveltuinen aan te leggen. Jij bepaalt mee de snelheid waaraan we dit doel behalen, door je bijdrage aan de communicatiecampagne.

Communicatiemateriaal

Je kan het campagnebeeld verkrijgen in verschillende formaten voor je gemeentelijk infoblad, je website en je socialmediakanalen. We lieten ook 1000 bordjes maken. Die stellen we gratis ter beschikking van de lokale besturen. Voor elke nieuwe geveltuin ligt er een bordje klaar. We tellen samen af naar 1000!

Interesse?

Wil jouw stad of gemeente deelnemen aan deze nieuwe bovenlokale klimaatactie? Vraag dan het communicatiemateriaal aan de SOLVA expert.

Zelf aan de slag in je gemeente

Jouw stad of gemeente kan het goede voorbeeld geven. Bekijk eens welke gebouwen uit het eigen patrimonium zich lenen voor de aanleg van gevelbegroeiing met klimhulp. Ook wij laten binnenkort onze eigen zonnige achtergevel begroeien! Lees er alles over in dit inspiratiedocument!

Jouw SOLVA expert