SOLVA zet aanbod aankoopcentrale Hoppinpunten in de kijker

24/08/2023
Mobiliteit

Kwalitatieve Hoppinpunten en meer toegankelijke bushaltes, daar gaan we met SOLVA volop voor. Daarom startten we in 2022 samen met vier andere streekintercommunales een Hoppin-aankoopcentrale op. Tijdens de demodagen die doorgingen op 11 en 12 oktober 2022 konden steden, gemeenten en mobiliteitsactoren komen ‘binnenhoppen’ om kennis te maken met het aanbod. Al het straatmeubilair uit de aankoopcentrale was aanwezig. Je kon er dus een heus Hoppinpunt bezoeken.

Naast de aanbieders van het straatmeubilair voor Hoppinpunten en toegankelijke bushaltes was ook Mobipunt vzw, Inter-Toegangkelijk Vlaanderen en Infopunt Publieke Ruimte aanwezig. Je kon er verder kennismaken met het aanbod van Gestroomd.be, de aankoopcentrale van de Vlaamse intercommunales voor duurzame voertuigen. Er stonden enkele speciale elektrische wagens opgesteld waaronder elektrische straatvegers en bezemwagens. Tot slot kon je op onze demodagen enkele duurzame vervoersmiddelen zoals elektrische deelfietsen en -steps uittesten.

Herbeleef dit evenement door het filmpje te bekijken. Op de foto’s kan je alvast een glimp opvangen van het aanbod van enkele zaken die in de catalogus staan.

Foto’s en filmpje zijn een realisatie van Lion Eyes.

Ontdek hieronder de volledige catalogus

Hoppin catalogus

Meer informatie over Hoppinpunten en de aankoopcentrale vind je hier op de website. Je kan ook steeds contact opnemen met iemand van het team mobiliteit of via het contactformulier.Wij respecteren jouw privacy. Jouw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.

Gerelateerde artikelen